Izland, Liechtenstein és Norvégia EU-hoz delegált nagykövetei aláírják a megállapodást. Az EU képviseletében Hollandia nagykövete, mint az EU Tanácsának soros elnöki tisztségét betöltő ország képviselője, írta alá a dokumentumot. 
Fotó: Norvégia képviselete az EU mellett.Izland, Liechtenstein és Norvégia EU-hoz delegált nagykövetei aláírják a megállapodást. Az EU képviseletében Hollandia nagykövete, mint az EU Tanácsának soros elnöki tisztségét betöltő ország képviselője, írta alá a dokumentumot. Fotó: Norvégia képviselete az EU mellett

Sajtóközlemény, 2016.05.03.

Bővebben
Fotó: Timea Ruzsbaczky/Norwegian Embassy Budapest.

Közösségfejlesztők Egyesülete (KÖFE) konferenciát szervezett a Norvég Civil Támogatási Alap által támogatott makroprojektjük eredményeinek összegzésére április 20-án.

Bővebben
Fotó: MFA/Christian Grotnes Halvorsen.

A norvég munkavállalói és munkaadói szervezetek fontos szerepet játszottak 13 közép-és dél-európai országban elért eredményekben. A projektek hozzájárultak a háromoldalú párbeszédnek és a méltányos munka alapelveinek megértéséhez, ugyanakkor megfogható eredmények születtek helyi szinten.

Bővebben

Április 13-án került sor az EGT Finanszírozási Mechanizmus „Alkalmazkodás az éghajlatváltozáshoz” programterület legnagyobb projektjének záróeseményére.

Bővebben

Az EGT és Norvég Alap Izland, Liechtenstein és Norvégia pénzügyi hozzájárulása a gazdasági és társadalmi egyenlőtlenségek csökkentésére és a kétoldalú kapcsolatok erősítésére a donor országok és a kedvezményezett országok között.

Bővebben

Két pályázati felhívás is megjelent az EGT Alap "Kulturális és természeti örökség megőrzése és megújítása" programjában:        - "Kortárs előadó-művészeti együttműködések előmozdítása”        - "Roma és nem-roma interkulturális párbeszéd elősegítése" A benyújtás határideje: 2016. március 27 . Bővebb információ : http://www.norvegala

Bővebben